Venstre i Vejen kommune
 

så er vi i gang! 

 
 
 

Velkommen til nyhedsbrevet for Venstre i Vejen Kommune! 


Så er vi i gang! Mange tak til alle der har brugt en hel lørdag på at hænge 1000-vis af plakater og banner op af mig og af alle de andre gode Venstre-folk, der stiller op til kommunal- og regionsvalget. Også tak til alle dem, der har hjulpet på anden måde - med plads, penge, sparring, gode råd og meget andet! 


Jeg ser frem til 3-ugers spændende valgkamp, hvor jeg glæder mig til at møde de gode Vejen-borgere og høre mere om deres ideer, visioner og holdning for vores fælles kommune. Og selvfølgelig også til at præsentere vores!


Husk at følge med på Facebook og på vores hjemmeside vejen.venstre.dk!


Med Venlig Hilsen 

Borgmesterkandidat Morten Thorøe

 
 

 

Løb ½m for hver indbygger i vejen kommune!

Byrådskandidat fra Brørup, Anders Jørgensen havde søndag den 17. oktober inviteret til løb med start fra Brørup hallen og fortalte efterfølgende :

Så fik vi løbet en halv meter for hver borger i Vejen Kommune i anledning af motionsugen, hvor alle opfordres til at dyrke lidt ekstra motion. For mig blev det i alt til 21368 m på 1 time 21 minutter. Det var rigtig godt!!

 

 

det er muligt at brevstemme!

Har du ikke mulighed for at stemme den 16. November eller kan du bare ikke vente med at sætte dit kryds, så er det nu muligt at brevstemme. I Vejen Kommune brevstemmer du i Borgerservice på det nye rådhus i Vejen, Rådhuspassagen 3. Husk ID, du behøver ikke tage et valgkort med!

 

 

gåtur og politisk samtale

Hver lørdag formiddag er der mulighed for at komme på en times gå-tur i et af Vejen Kommunes skønne naturområder og samtidig møde en eller flere af vores kandidater.  


Den 16. Oktober havde Morten Thorøe inviteret til Frihedsbroen og gav arrangementet følgende ord med på vejen:

Tak for en dejlig formiddag med fantastisk vejr, selskab og natur ved Frihedsbroen. Dejligt at snakke politik, historie og natur med engagerede mennesker. Den næste måned bliver sjov og spændende! Tænk hvor privilegeret man er, når man dag efter dag møder interesserede og engagerede ildsjæle, som brænder for lige præcis deres sag, område eller idé!

 

 

radio globus podcast: borgmesterkandidater

Radio Globus og Freddy Fey har interviewet borgmesterkandidater og spidskandidater i Sydjylland. Heriblandt er også de 5 borgmesterkandidater i Vejen Kommune. 


Her kan du lytte med, da Venstres Borgmesterkandidat Morten Thorøe var i æteren, det kan anbefales! 

 

 

plakatophængning!

 

Den 23. Oktober kl. 12:00 gik det løs! Der var god stemning og glade ansigter, da lygtepæle kommunen over blev plakat-fulde!


Tusind tak til de mange frivillige, som var i aktion!

 

 

 

kommende arrangementer

I den kommende uge vil der være rig mulighed for at mødes til debat eller bare til en snak om forholdene i Vejen Kommune, klik her for detaljer :-)


 

 

Gør en forskel ved KV/RV-21!

Bliv frivillig i Venstre :-) Kontakt Jane Toft Madsen på toftmadsen@gmail.com eller på tlf. 28835425, hvis du har tid og lyst til at give en hånd med :-)

 
 
 
Ønsker du at kontakte Venstre i Vejen kommune, kan du skrive til vejenvenstre@gmail.com

Venstre i Vejen kommune
c/o Venstres Landsorganisation Søllerødvej 30 Holte 2840 Danmark