Venstre i Vejen kommune
 

Nu kan vi endelig mødes! 

 
 
 

Velkommen til nyhedsbrevet for Venstre i Vejen Kommune! 

Vi er i fuld gang med forberedelserne til det kommende kommunalvalg og jeg er både glad og stolt over det kandidathold vi stiller med. Alle er lokale stemmer, der vil arbejde hårdt for, at Vejen Kommune bliver den bedste kommune at vokse op i, bo i, blive gammel i og drive virksomhed i!


Som noget nyt vil vi udsende et nyhedsbrev, som skal informere om arrangementer, møder og andet godt valgkampen igennem. 


Vi håber, du vil følge med! 


Af Borgmesterkandidat Morten Thorøe

 
 

 

Generalforsamlinger

Generalforsamlingerne i de lokale vælgerforeninger er godt i gang med at blive afholdt. De fleste har været udsat pga. forsamlingsforbuddet, men nu kan vi endelig mødes igen over en kop kaffe og politisk debat! 


Ud over generalforsamlingen i din lokale vælgerforening er alle Venstre medlemmer i Vejen Kommune inviteret til generalforsamling i Kommuneforeningen: 


Vi glæder os til at se dig DEN 31. maj kl. 19.00 på Hotel Rødding!


Vi skal her bl.a. have godkendt valgprogrammet til årets kommende kommunalvalg og valgt kandidater til regionsrådsvalget. Efter selve generalforsamlingen vil borgmesterkandidat Morten Thorøe fremlægge venstres visioner for Vejen Kommune. 


Vel mødt!

 

 

opstillingsmøde kommunalvalg 2021

Forberedelserne til det kommende kommunalvalg til november er i fuld gang. Denne gang holdes der et fælles opstillingsmøde for alle vælgerforeninger i Vejen Kommune. 


VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG DEN 14. JUNI KL. 19.00 I BRØRUP HALLEN! 


Mød op, lær kandidaterne nærmere at kende og gør din indflydelse gældende. Hver kandidat får 2 minutter til at præsentere sig selv og herefter afholdes valg blandt de fremmødte omkring placeringen på listen. 


Vel mødt!

 

 

kender du en mulig kandidat til byrådet?

Eller måske kunne du selv tænke dig at stille op? Kom og vær med til at gøre Vejen Kommune Danmarks bedste kommune at vokse op i, bo i, blive gammel i og drive virksomhed i. Der er plads til flere kandidater på Venstres liste til kommunalvalget i november. Kontakt Morten Thorøe på moth@vejen.dk eller tlf. 60605649, hvis du vil vide mere eller få en snak om hvad det vil sige at sidde i byrådet. 

 

 

er du klar til valgkamp?

 

Vores kampagnetrailer er SÅ klar og vil gerne ud og se hele Vejen Kommune, det samme vil vores kandidater!


Det kunne være byfesten, open by night, dagligstuedebat, en gåtur eller andre arrangementer, hvor mennesker mødes!


Hvis du har en ide til, hvor vi kan komme på besøg, så smid en mail til vejenvenstre@gmail.com.

 
 
 
 
 
 
Ønsker du at kontakte Venstre i Vejen kommune, kan du skrive til vejenvenstre@gmail.com

Venstre i Vejen kommune
c/o Venstres Landsorganisation Søllerødvej 30 Holte 2840 Danmark