Venstre i Vejen kommune
 

Så er konstitueringen på plads og det er snart jul! 

 
 
 

Velkommen til nyhedsbrevet for Venstre i Vejen Kommune! 


Byrådet i Vejen Kommune har nu konstitueret sig og fordelt opgaverne forud for den kommende byrådsperiode. Tillykke til alle de valgte. Vi er et stærkt hold på 9 byrådsmedlemmer fra Venstre, der kommer fra alle dele af kommunen og som for længst har taget arbejdstøjet på. Vi vil søge indflydelse på de mindre såvel som store sager, og derfor har vi konstitueret os så alle i byrådsgruppen, arbejder med noget de brænder for, og noget som er vigtigt for os som liberalt parti. 


Vi gik til valg på at skabe Danmarks bedste kommune at vokse op i, at bo i, at drive virksomhed og at blive ældre i. Den ambition er uændret. Vi vil arbejde ufortrødent for at realisere dette mål: Vejen Kommune skal være Danmarks bedste sted at bo og leve for ung og gammel, borgere og virksomhed - et sted, hvor man har frihed til at leve som man vil og indrette sin hverdag efter egne behov. Og hvor der er mulighed for at realisere sine drømme og ambitioner.


Til slut vil jeg ønske alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår.


Husk at følge med på Facebook og på vores hjemmeside vejen.venstre.dk!


Med Venlig Hilsen 

Morten Thorøe 
 

 

Tusind tak!

Der lå en stor holdindsats bag vores valgkamp, hvor kandidater, organisationsfolk og frivillige arbejdede intenst mod målet. En opbakning og et sammenhold alle kunne mærke - det betyder rigtig meget, så tusind tak til alle jer, som på den ene eller anden måde gave en hånd med!

 

 

første gruppemøde

Selv om der stadig er lidt tid til 1. januar, så har den nye V-byrådsgruppe afholdt det første gruppemøde. Gruppen har konstitueret sig med Morten Thorøe som gruppeformand og er helt klar til forestående byrådsarbejde!

 

 

Egon Fræhr takker af!

Efter 20 år som Borgmester takker Egon Fræhr af og det blev markeret ved en reception den 2. December. Mange var mødt frem for at takke Egon for hans mangeårige indsats og også herfra skal lyde et stort tak og god vind fremover! 

 

 

bertel haarders julesang

Bertel Haarder skriver hvert år en julesang, som sendes rundt til alle i folketinget – og traditionen er også, at han ikke pakker tingene ind, men går lige til kanten. 


Bedøm selv! Rigtig glædelig jul og godt nytår!

 
 
 
Ønsker du at kontakte Venstre i Vejen kommune, kan du skrive til vejenvenstre@gmail.com

Venstre i Vejen kommune
c/o Venstres Landsorganisation Søllerødvej 30 Holte 2840 Danmark