Venstre i Vejen kommune
 

Fællesskab og kampgejst! 

 
 
 

Velkommen til nyhedsbrevet for Venstre i Vejen Kommune! 

Sommerens arrangementer og møder er i fuld gang og det er en glæde at mærke fællesskaberne både i Venstre og rundt om i kommunen -det har været savnet!


Fællesskabet på kandidatholdet er også i centrum i den kommende tid og det er virkelig inspirerende at høre kandidaternes ambitioner og se den kampgejst de ligger for dagen. Vi har et rigtig godt hold!


Til slut en opfordring til, at du også følger aktivt med på Facebook og på vores hjemmeside vejen.venstre.dk.   


Af Borgmesterkandidat Morten Thorøe

 
 

 

Kandidatsamling

Kandidatsamling nr. 1 blev holdt i Rødding den 29/5 for alle venstre kandidater i Vejen Kommune. Her blev kandidaterne bekendte med hinanden, med hvad det vil sige at stille op som byrådskandidat og fik gode råd til den kommende valgkamp. Fokus var på at skabe et fællesskab, hvor alle føler sig trygge og hvor hjælp kan hentes bl.a. blev nye kandidater koblet på erfarne kandidater i en mentor-mentee relation. 


Marion Mortensen, kandidat fra Gesten udtaler:  

"Jeg har fået ansigt på og en præsentation af alle kandidater, har fået gode ideer og føler, at der er hjælp og sparring at hente i tvivls tilfælde. Jeg føler ikke, at denne valgkamp er en jeg skal kæmpe alene, men en kamp vi er fælles om, også selvom vi i sidste ende kæmper om en ledig taburet - tak for, at jer der har arrangeret, har tænkt helt nye procedurer i valgprocessen, jeg tror på en god valgkamp og et kanon godt Venstrehold! Held og Lykke til os alle!"


Kender du en mulig kandidat til byrådet? Eller måske kunne du selv tænke dig at stille op? Vi har plads til flere på holdet. Kontakt Morten Thorøe på moth@vejen.dk eller tlf. 60605649, hvis du vil vide mere eller få en snak om hvad det vil sige at sidde i byrådet. 


Næste kandidatsamling vil løbe af staben i slutningen af august.

 

 

Generalforsamling i kommuneforeningen

Godt 60 veloplagte venstre medlemmer mødte op til kommuneforeningens generalforsamling, der blev afholdt på Hotel Rødding den sidste dag i maj. 


Her skulle der bl.a. vælges kandidater til regionrådsvalget senere på året. I den foregående periode har området være repræsenteret ved Kurt Jensen fra Rødding, som også genopstiller. Derudover opstiller Bent Jørgensen fra Andst. Bent er et kendt ansigt fra kommunalpolitik, hvor han ved sidste kommunalvalg i 2017 valgte ikke at genopstille efter 20 år i Vejen Byråd. Efter en pause på fire år vil han nu gerne tilbage i politik og opstiller denne gang som kandidat til regionsrådet. En afstemning afgjorde, at Kurt Jensen får plads nr. 11 på Venstres samlede liste til regionsrådsvalget og Bent får plads nr. 33.


På generalforsamlingen, var der i øvrigt genvalg til formanden, Jan Møller Pedersen, og til de fire bestyrelsesmedlemmer Sv. Erik Jessen, Brørup, Arne Buchholdt, Hjerting, Helge Elbæk, Rødding, og Kaj Vestergård, Holsted.


I løbet af vinteren har Venstre i Vejen Kommune med næstformanden Arne Buchholdt i spidsen haft omkring 40 medlemmer i gang med at drøfte forslag til valgprogram for kommunalvalget til efteråret. Valgprogrammet blev fremlagt og livligt drøftet på generalforsamlingen og er nu godkendt og klar som det politiske grundlag for Venstre i Vejen Kommune.

 

 

opstillingsmøde til kv21

For første gang blev der den 14/6 afholdt et fælles opstillingsmøde for alle Venstres lokalforeninger i Vejen Kommune. Godt 140 veloplagte Venstre medlemmer var mødt op i Brørup Hallen for at høre, hvad de foreløbig 17 kandidater havde på hjertet.


Det blev en festlig aften med masser af kampgejst, hvor kandidaterne fik præsenteret sig selv og deres mærkesager før forsamlingen stemte omkring indplaceringen på listen. Resultatet blev således:


 1. Morten Thorøe, Mikkelborg (Borgmesterkandidat)
 2. Henny Schøler, Skodborg
 3. Anette Filtenborg, Askov
 4. Peter Viuff, Askov
 5. Jette Christensen, Sdr. Hygum
 6. Claus Kulmback, Føvling
 7. Jørgen Lastein, Jels
 8. Vagn Sørensen, Glejbjerg
 9. Frode Poulsen, Rødding
 10. Marion Mortensen, Gesten
 11. Henrik Pihl Jessen, Gjerndrup
 12. Henning Aaskov, Holsted
 13. Jens Åge Larsen, Vejen
 14. Anders Jørgensen, Brørup
 15. Jens Chr. K. Bruhn, Vejen
 16. Niels Erik Storm, Lindknud
 17. Erling Hansen, Vejen
 18. Poul Egelykke, Vejen

 

 

Open by night i rødding

Vi ses til Open by Night i Rødding i morgen fredag d. 6. august!


Her vil du kunne møde vores kandidater fra Rødding området Jette Christensen, Frode Poulsen og Borgmesterkandidat Morten Thorøe. Vi er værter for en kop kaffe og en is og så vil der også være en spændende quiz, du kan deltage i :-)


Vel mødt!

 

 
 
 
Ønsker du at kontakte Venstre i Vejen kommune, kan du skrive til vejenvenstre@gmail.com

Venstre i Vejen kommune
c/o Venstres Landsorganisation Søllerødvej 30 Holte 2840 Danmark