Venstre i Vejen kommune
 

slutspurt - med damp på alle kedler! 

 
 
 

Velkommen til nyhedsbrevet for Venstre i Vejen Kommune! 


Valgkampen rykker nu ind i den absolutte slutspurt - og der er stadig damp på alle kedler! Valgmøderne er kommet som perler på en snor igen i denne uge og det har igen været en fornøjelse at mødes til politisk debat og uformel snak rundt omkring i kommunen.

På tirsdag skal du sætte to kryds et til kommunalvalget og et regionsrådsvalget. Din stemme er vigtig og vil være afgørende for et godt valg til Venstre her i Vejen Kommune. Jeg håber på stor opbakning til vores kandidater - de har alle noget på hjertet og er meget engagerede!


Husk at følge med på Facebook og på vores hjemmeside vejen.venstre.dk! Og HUSK at afgive din stemme på tirsdag!


Med Venlig Hilsen 

Borgmesterkandidat Morten Thorøe

 
 

 

vi ses ved stemmeboksen!

Din stemme er vigtig, så husk at afgive din stemme ved KV21/RV21 på tirsdag den 16. november. Her vil du kunne læse/se/høre mere om de enkelte kandidater fra Venstre i Vejen Kommune og deres mærkesager. God fornøjelse og god valgdag!

 

 

HUSK regionsvalget!

Husk, at du også skal stemme til Regionsvalget på tirsdag og her har vi to kompetente Venstrefolk opstillet i Vejen Kommune:


Kurt Jensen fra Rødding tv og Bent Jørgensen fra Andst th


Stem personligt!

 

 

venstres valgprogram kv21!

Valgprogrammet blev til sidste vinter og forår, hvor Venstres kandidater og medlemmer kom med deres ambitioner og visioner for den kommende byrådsperiode. Her kan du læse det Venstre går til valg på ved KV21. God læsning!

 

 

valgmøde i bække!

Den 8. november blev der afholdt valgmøde i Bække. Byrådskandidat fra Gesten Marion Mortensen sad i panelet og sagde efterfølgende:


"Det var mit første vælgermøde på podiet - overhovedet! Så var da lidt spændt, men det gik egentlig meget godt. Det var Bække Lokalråd der inviterede og tak for den oplevelse. Der er stadig meget at lære som politiker, kan jeg konstatere, så jeg napper gerne lige 4 år mere;-)"

 

 

JV-debatmøde i vejen!

Den 8. november sad borgmesterkandidat Morten Thorøe i panelet ved JV-debatmøde, som blev afholdt på biblioteket i Vejen. Byrådskandidat Henny Schøler gav arrangementet følgende ord med på vejen:


Så har vi været ude i demokratiets tjeneste igen denne gang til vælgermøde på Vejen Bibliotek. Borgmesterkandidaterne var at finde i panelet og siden i den varme stol. Vi går ind i den sidste uge før valget og spændingen stiger!"

 

 

Valgmøde i jels!

Den 9. november blev der afholdt valgmøde i Jels. Byrådskandidat fra Jels, Jørgen Lastein sad med i panelet og sagde efterfølgende:


"Fuldt hus til valgmødet i går, det kan bare noget at mødes fysisk. Jeg mindes, at nogle havde dømt de fysiske møder ude, og der kun skulle føres valgkamp på nettet, godt at det ikke holdt stik."

 

 

valgmøde på hovborg kro!

Den 9. november var borgmesterkandidat Morten Thorøe i panelet ved valgmøde på Hovborg Kro arrangeret af Erhvervsrådet i Hovborg. Lokale kandidater var mødt op for at bakke op

Byrådskandidat fra Føvling Claus Kulmbach sagde efterfølgende:


"En god aften ved vælgermødet i Hovborg med Visioner, vindmøller, solceller, lokale investeringer med mere."

 

 

Valgmøde på campus Vejen! 

Den 11. november var der valgmøde på Campus Vejen. Borgmesterkandidat Morten Thorøe var en del af panelet og sagde efter mødet:


"Fedt at diskutere politik foran 800 studerende på i Troldesalen i Vejen! Med Clemens Kjersgaard som moderat og masse af relevante spørgsmål fra de unge! Dejligt med engagement og interesse for vores fælles udfordringer."

 

 

Trafiksituationen i brørup!

Fredag eftermiddag havde gode kræfter fra Brørup lavet et særligt event ved Eurofins. Temaet var trafik situationen i Brørup og arrangementet var velbesøgt. Byrådskandidat Henrik Pihl Jessen sagde bagefter:


"Stor tak til de mange som lagde vejen forbi - vi fik italesat vores idé til en løsning på trafiksituationen i Brørup. STÆRKT fremmøde af Venstre kandidater, Anni Mathiesen samt en enkelt nysgerrig socialdemokratisk borgmesterkandidat;-)"

 

 

åbning af butik i rødding!

Byrådskandidat fra Rødding, Frode Poulsen holdt lørdag den 13. november informationsmøde vedr. hans planer med "Sportshjørnet". Kandidat fra Sdr. Hygum, Jette Christensen fortæller:


"Så blev det lørdagen, hvor Frode Poulsen - midt i valgkampen - afslørede planerne får det gamle “Sportshjørnet” i Rødding. Her vil i 2022 åbne en butik med salg af lækkerier a la vin, specialøl, chokolade, kaffe og te-handel. Omkring 100 mennesker var mødt op og nød en forfriskning, alt imens historien om Torvet 1, som er den nye butiks adresse, blev fortalt. Et sandt tilløbsstykke, hvor flere stole måtte hentes ind. Folk tog positivt imod det nye initiativ med at skabe liv i en ellers lukket butik. I sin velkomst kom Frode også ind på de nuværende “ vinduesdekorationer” i butikken, som udgøres af de lokale venstrekandidater til kommune og regionsvalg, Kurt, Morten Jette og Frode. Valgdagen nærmer sig med hastige skridt. Det bemærkedes i forsamlingen. Der er spænding og intensitet; - flere kandidater i blå Venstre- jakker blandede sig i skaren af tilhørere. Udenfor butiksdøren havde andre ildsjæle, nemlig Søster Is taget opstilling. De lokale piger gjorde tydeligvis en god handel, eftersom mange nød en god vaffelis. Luften på Torvet i Rødding var for en stund mættet med gejst, initiativ og gå-på-mod."

 

 

blå mandag!

I morgen er det dagen før dagen og vi farver Vejen Kommune blå. Mød vores kandidater rundt om i kommunen. De er klar på en snak og uddeler også lidt godt til ganen! Tag godt imod dem :-)

 

 

Flyveturs-video!

I skal ikke snydes! Se med her da Borgmesterkandidat Morten Thorøe agerede styrmand på en flyvetur over Vejen Kommune.

 
 
 
Ønsker du at kontakte Venstre i Vejen kommune, kan du skrive til vejenvenstre@gmail.com

Venstre i Vejen kommune
c/o Venstres Landsorganisation Søllerødvej 30 Holte 2840 Danmark