Venstre i Vejen kommune
 

fuld fart på valgkampen! 

 
 
 

Velkommen til nyhedsbrevet for Venstre i Vejen Kommune! 


Sikke en uge! Der har været fuld fart på valgkampen i den seneste uge både for mig personligt, men også for vores mange aktive V-kandidater. Der er en fantastisk stemning på holdet og vi bliver taget godt imod derude -tak for det!


Næste uge bliver ikke anderledes og jeg håber vi ses derude til en af de mange valgmøder eller andre arrangementer. 


Husk at følge med på Facebook og på vores hjemmeside vejen.venstre.dk!


Med Venlig Hilsen 

Borgmesterkandidat Morten Thorøe

 
 

 

Stephanie Lose i rødding!

Stephanie Lose vendte vejen forbi Rødding den 26 oktober på Hotel Rødding, hvor også de lokale byrådskandidater Jette Christensen, Frode Poulsen og borgmesterkandidat Morten Thorøe deltog.

 

 

debatmøde organiseret af danske handicaporganisationer!

Den 27 oktober havde Danske Handicaporganisationer arrangeret debatmøde i Foreningshuset i Brørup. Byrådskandidat fra Sdr. Hygum, Jette Christensen sagde efterfølgende:

Fint fremmøde med mange meningstilkendegivelser fra mennesker med erfaring fra et liv med handicap. Mødet kastede lys over, at Vejen kommune gør meget godt, - men at der også er plads til forbedringer, f.eks. omkring kontakten mellem borger og kommune.

 

 

samtalecafe på vejen gymnasium!

En masse unge mennesker, skal om tre uger sætte deres kryds for første gang og i den anledning havde Vejen Gymnasium den 26. oktober inviteret til politisk samtalecafe. Byrådskandidat fra Askov Anette Filtenborg deltog blandt andre og sagde efterfølgende:


Vi kom langt omkring i vores snakke. Noget af det, som jeg var nysgerrig på, var hvad Byrådet/Vejen Kommune kan gøre i forhold til de unges trivsel. Der kom flere gode forslag frem. Et af de forslag, som jeg tager med mig, er bedre muligheder for et studiemiljø, hvor fællesskab og studietid kan gå hånd i hånd, bla. biblioteket blev nævnt som en mulighed. Et andet forslag, var et ungeråd. Kan et ungeråd være de unges stemme ind til Byrådet, på samme måde som vi i dag har et Ældreråd og et Handicapråd? Tak til unge på Vejen Gymnasium og HF for at dele deres historier og ideer!

 

 

asger christensen på besøg i brørup!

I fredags var Asger Christensen på besøg i Brørup. Besøget startede med morgenkaffe på Markedsrestaurationen og derefter på Venstres stand på Brørup Marked. Det blev også til et besøg på Ladelund Efterskole og Eurofins Laboratorier i Ladelund. 


Byrådskandidat fra Jels, Jørgen Lastein gav besøget følgende ord med på vejen:

Spændende besøg på Eurofins, Ladelund efterskole og Brørup Marked. Utroligt spændende og flot efterskole i Ladelund, de vil også gerne gøre endnu mere, men løber imod låne begrænsninger, fordi de ikke lige ligger i "Kolding by" eller ved vandet... når de skal hente finansiering hjem. Eurofins er en stor arbejdsplads, med 600 personer ansat i Ladelund, og ledende indenfor indenfor deres område, de mangler arbejdskraft og skal udvide. Gode rammer, infrastruktur og rekruttering af medarbejder er vigtige for dem.

 

 

TV-SYD debat 

Borgmesterkandidat Morten Thorøe deltog den 25/10 i TV-Syd debat på Solar i Vejen sammen med borgmester- og spidskandidater fra alle de andre opstillede partier i Vejen Kommune.


Her kan du se med, det kan anbefales! 

 

 

Vejen kommune set fra oven!

 

Byrådskandidat fra Gjerndrup, Henrik Pihl Jessen havde i en konkurrence på facebook udloddet en flyvetur over Vejen Kommune med ordene:


At kunne se tingene lidt fra oven - er en afgørende egenskab at have som politiker. Jeg har derfor inviteret Venstre's borgmesterkandidat - Morten Thorøe - med på en rundflyvning over Vejen kommune. Jeg har ligeledes reserveret en plads i flyveren til en heldig Vejen-kommune borger. 


Den heldige vinder blev Kaare Byskov fra Tobøl og præmien blev udløst i fredags, hvor Borgmesterkandidat Morten Thorøe agerede navigatør og viste hele Vejen Kommune frem i det skønneste efterårsvejr!

 

 

stephanie lose på besøg i vejen!

I går var Stephanie Lose på besøg i Vejen. Besøget startede ved rådhuset og der var dialog med flere gode Vejen-borgere. Regionrådskandidat Bent Jørgensen, Borgmesterkandidat Morten Thorøe og flere andre aktive V-kandidater var også tilstede. Herefter gik turen videre til Ravnholtgaard i Gesten, hvor der er Hærvejsting med temaet Livet i Fremtidens Landsby.

 

 

 

kommende arrangementer

I den kommende uge vil der igen være rig mulighed for at mødes til debat eller bare til en snak om forholdene i Vejen Kommune, klik her for flere detaljer :-)


 

 

Gør en forskel ved KV/RV-21!

Bliv frivillig i Venstre :-) Kontakt Jane Toft Madsen på toftmadsen@gmail.com eller på tlf. 28835425, hvis du har tid og lyst til at give en hånd med :-)

 
 
 
Ønsker du at kontakte Venstre i Vejen kommune, kan du skrive til vejenvenstre@gmail.com

Venstre i Vejen kommune
c/o Venstres Landsorganisation Søllerødvej 30 Holte 2840 Danmark