Venstre i Vejen kommune
 

Spændende arrangementer og besøg! 

 
 
 

Velkommen til nyhedsbrevet for Venstre i Vejen Kommune! 

Kalenderen er fyldt op med spændende arrangementer og besøg rundt omkring i vores kommune. Jeg håber, at du også får mulighed for at deltage i et arrangement nær dig. Dialogen er vigtig og den er jeg og hele vores kandidathold parat til at tage, om det er til et debatmøde, under en gåtur, ved en snak foran Brugsen eller fordi du har henvendt dig direkte og personligt. 

Du kan se vores kalender her og er altid velkommen til at henvende dig direkte til mig eller din lokale kandidat. Du finder vores kontakt oplysninger her. 

Vi ses og snakkes ved derude! 


Husk at følge med på Facebook og på vores hjemmeside vejen.venstre.dk!


Af Borgmesterkandidat Morten Thorøe

 
 

 

jacob ellemann-jensen på besøg i vejen

Jacob Ellemann-Jensen var den 1. Oktober inviteret på besøg i Vejen. Borgmesterkandidat Morten Thorøe udtaler:


"BÆREDYGTIG FØDEVAREPRODUKTION - det var temaet, da vi havde besøg af Jacob Ellemann-Jensen her i Vejen. Jeg havde inviteret Jakob forbi Naturli' for at høre om deres produktion og de store planer, de har for virksomheden. Inspirerende og spændende at se og smage på de mange produkter, som fortrinsvis produceres af gode danske råvarer! 

Det et helt afgørende, at vi også her i Vejen kommer med på den udvikling, som den plantebaserede industri står overfor. Her er et enormt vækstpotentiale og lige så vigtigt også en del af løsningen på vores klimaudfordringer"

 

 

gåtur og politisk samtale

Hver lørdag formiddag er der mulighed for at komme på en times gå-tur i et af Vejen Kommunes skønne naturområder og samtidig møde en eller flere af vores kandidater.  


Den 2. Oktober havde Jørgen Lastein inviteret til Jels og han udtaler:


"Walk-and-talk turen med start fra Jels Voldsted, blev en rigtig fin gåtur rundt om Jels Midtsø, hvor der blev diskuteret historie om det tidligere voldanlæg på Voldstedet, om et måske uudnyttet potentiale for området ved Voldstedet bl.a. kunne der være mulighed for bedre åbningstider for stedet, til gavn for borgere og turister og hærvejsruten, det kunne jo være oplagt at hærvejen gik omkring Voldstedet, der har været et handelssted tidligere, for bl.a. skind. Der blev også set på Planetruten og isfuglens tilholdssted. Tak for turen og snakken!"

 

 

Møde vedr. Budget 2022

 

Onsdag den 29. september kl. 19.00 i rådhusets kantinen i Vejen var flere venstre medlemmer og andre interesserede samlet for at få en orientering om kommunens budget for 2022. Arrangementet var godt besøgt og der var gode diskussioner. Tak for en god aften og vi ses igen til næste år!

 

 

 

Gratis forbrugerMesse i Vejen Idrætscenter

Mød vores kandidater i weekenden 9-10 Oktober til forbrugermessen i Vejen idrætscenter. Vi glæder os til at hilse på dig og få en snak om hverdag, politik og valg!


 

 

debatmøde arrangeret af huset 

Mød vores kandidater til en debat omkring frivillighed i Vejen Kommune!

 

 

går du tur med hunden?

Så kunne du jo tage en håndfuld foldere med og smide dem i de postkasser du kommer forbi?

Vi søger flere frivillige til uddeling af foldere til postkasser. Du er selv med-bestemmende i forhold til tidspunkt, antal og lokation. Kontakt Jane Toft Madsen på toftmadsen@gmail.com eller på tlf. 28835425, hvis du har tid og lyst til at give en hånd med :-)

 
 
 
Ønsker du at kontakte Venstre i Vejen kommune, kan du skrive til vejenvenstre@gmail.com

Venstre i Vejen kommune
c/o Venstres Landsorganisation Søllerødvej 30 Holte 2840 Danmark