Venstre i Vejen kommune
 

så er det valgdag! 

 
 
 

Det er NU det gælder! Brug din stemme til at sikre indflydelse i det lokale demokrati - din stemme er vigtig!


Vi sluttede valgkampen af i går med en slutspurt på BLÅ MANDAG, hvor hele Venstre´s store hold af kandidater og foreningsfolk var i sving fra kl. 6.00 morgen til kl. 18.00 aften over hele kommunen! Fantastisk at mærke det drive og engagement der har været i hele vores valgkamp. Vi er spændte på vælgernes dom!


I aften venter resultatet og vi samles i Vejen Idrætscenter SAL4 kl. 20-24. Alle Venstre-medlemmer er velkomne, så kig endelig forbi. Hold også øje med vores hjemmeside vejen.venstre.dk og facebook, hvor vi løbende vil opdatere efterhånden som resultaterne løber ind. 


Med Venlig Hilsen 

Borgmesterkandidat Morten Thorøe


 
 

 

stem i dag

Du kan trygt stemme til valget i dag. Der er købt sprit, mundbind og engangshandsker til valgstederne og der bliver gjort rent flere gange i løbet af dagen.
Mange kommer, når valgstedet åbner kl. 8.00, og der er igen travlt mellem kl. 16-18. Så hvis du kan, så kom på et andet tidspunkt i løbet af dagen, hvis du vil undgå kø. 
Opfordre andre til at få stemt og tilbyd gerne et lift til din nabo ;-)

 

 

vi ses ved stemmeboksen!

Din stemme er vigtig, så husk at afgive din stemme ved KV21/RV21 i dag. Her vil du kunne læse/se/høre mere om de enkelte kandidater fra Venstre i Vejen Kommune og deres mærkesager. God fornøjelse og god valgdag!

 

 

HUSK regionsvalget!

Husk, at du også skal stemme til Regionsvalget og her har vi to kompetente Venstrefolk opstillet i Vejen Kommune:


Kurt Jensen fra Rødding tv og Bent Jørgensen fra Andst th


Stem personligt!

 

 

venstres valgprogram kv21!

Valgprogrammet blev til sidste vinter og forår, hvor Venstres kandidater og medlemmer kom med deres ambitioner og visioner for den kommende byrådsperiode. Her kan du læse hvad Venstre går til valg på ved KV21. God læsning!

 
 
 
Ønsker du at kontakte Venstre i Vejen kommune, kan du skrive til vejenvenstre@gmail.com

Venstre i Vejen kommune
c/o Venstres Landsorganisation Søllerødvej 30 Holte 2840 Danmark